bonis 2018mala

BONIS- 2018

Datum26 септембар, 2018 KategorijaAktuelnosti, Uncategorized, Vesti Komentari0

Društvo mladih istraživača Bor poziva   na V Borsku noć istraživača – BONIS 2018 u petak 28. septembra 2018. od 18,00 do 20,00 časova na šetalištu u uluci Moše Pijade od drugog kilometra do doma kulture.

 BONIS- 2018

Društvo mladih istraživača Bor, u ime organizatora, poziva nastavnike i učenike borskih škola, predstavnike medija, javne ustanove i građane na V Borsku noć istraživača – BONIS 2018 u petak 28. septembra 2018. od 18,00 d0 20,00 časova na šetalištu u uluci Moše Pijade od drugog kilometra do Doma kulture.

Evropska noć istraživača je događaj posvećen popularizaciji nauke i učenju kroz zabavu. Vreme je da se još jednom upustimo u otkrivanje naučnih tajni, da zavirimo iza kulisa najneverovatnijih naučnih eksperimenata i zajedno iznova otkrijemo sva uzbuđenja koja sa sobom nose naučna istraživanja! Jer, bez obzira na to da li nam se ove godine pridružuješ prvi put ili, kao mi, u naučnim vodama plivaš već duže vreme, treba da znaš da je put kojim se kreću naučnice i naučnici iz dana u dan drugačiji, uzbudljiviji, pun uspona i padova, iznenadnih otkrića ali i rezultata koje samo uz malu pomoć nauke možemo da predvidimo. I želeli bismo da baš ti budeš deo naše ekipe ove noći.

Evropska Noć istraživača, trinaesta po redu, ove godine će se početi 28. septembra od 15 časova do ponoći u dvadeset sedam zemalja uključujući i Srbiju.

 Dakle, da li si spreman/a da se otisneš sa nama u još jednu naučnu avanturu?

Istražuj kroz noć, u znanju je moć!

________________________________________________________________________________________________

 

Podeli sa prijateljima
Share Button
Ostavi komentar