received_268932043959828

Borska turistička ponuda na manifestaciji „Zdravo–domaće–prirodno“

Grad Zaječar i Privredna komora Srbije – RPK Zaječarskog i Borskog upravnog okruga organizovali su od 27. do 29. septembra 7. Međunarodni sajam „ZDRAVO–DOMAĆE–PRIRODNO“, 4. Sajam finansiranja i 3. Sajam turizma. 

 Organizacija ovih sajmova imala je višestruke, opšte i specifične ciljeve:

– promocija tradicionalnih, domaćih proizvoda kao  prilika za širenje tržišta prirodnih proizvoda, povećanje proizvodnje i plasmana, ali i za razmenu znanja i iskustava;

 – okupljanje na jednom mestu predstavnika banaka i osiguravajućih kuća iz regiona i šire i kako bi predstavili svoje ponude privrednicima i građanima;

 – predstavljanje turističkih potencijala, prirodnih resursa, kulturnog bogatstva i turističkih destinacija sa raznovrsnim sadržajima za odmor, zabavu, zdravstveni oporavak, sport i rekreaciju. 

received_2137808292932429

Kao i prethodnih i ove godine Turistička organizacija “Bor” je učestvovala na 3. Sajmu turizma, prezentujući posetiocima sveukupnu borsku turističku ponudu, deljenjem štampanog promotivnog materijala i promocijom u direktnim kontaktima sa posetiocima ove manifestacije.

Na ovogodišnjoj Manifestaciji „Zdravo-domaće-prirodno“ koja je organizovana na Gradskom platou Zaječara učestvovalo je više od 200 izlagača.

Foto: M.P.

Priredio: B.S.

________________________________________________________________________________________________

 

Podeli sa prijateljima
Share Button