00012

Borski dani turizma

Datum22 септембар, 2016 KategorijaAktuelnosti, Događaji, Uncategorized, Vesti Komentari0

Svetski dan turizma obeležiće se 27. septembra 2016. širom planete, pod sloganom „Turizam za sve“, s ciljem da svi ljudi, uključujući roditelje sa malom decom, lica sa invaliditetom i starije osobe, imaju mogućnost da ravnopravno i dostojanstveno putuju i uživaju u turističkim ponudama, uslugama i okruženju.

Turistička organizacija “Bor” u saradnji sa Društvom za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama Bor – Centar “Mozaik”, povodom svetskog dana turizma organizuje u utorak, 27. 09. 2016. EDUKATIVNI IZLET DO  BRESTOVAČKE BANJE za korisnike Dnevnog boravka Mozaik.

00012

Svi građani sveta imaju pravo da iskuse neverovatnu raznolikost koju naša planeta nudi.Imajući u vidu i da svetska populacija stari, svi ćemo, pre ili kasnije, imati benefite od univerzalne pristupačnosti u turizmu. Zato pozivamo sve zemlje i destinacije, kao i kompletnu turističku industriju, da promovišu pristupačnost u fizičkom okruženju, u transportu, javnim objektima, uslugama, kao i u informacionim i komunikacionim kanalima –Taleb Rifai, generalni sekretar Svetske turističke organizacije (UNWTO).

_________________________________________________________________________

U  subotu, 24. septembra 2016. u okviru projekta „TRAGOM ČOVEKA DO REKA“, Turistička organizacija “Bor”, Društvo mladih istraživača Bor, OŠ “3.oktobar” Bor, Tehnička škola Bor i Tehnički fakultet Bor, organizuju EDUKATIVNI IZLET NA BORSKE VODOTOKOVE

 

bora_________________________________________________________________________

Priredio: B.Stanković

Podeli sa prijateljima
Share Button
Ostavi komentar