Grad Bor će biti predstavljen na Avali

Manifestacije kojima se predstavlja kulturno-istorijsko nasleđe, i  izletnički prostor kao što je Avalski kompleks tornja mnogo znače u promociji turizma jednog kraja.

44302809_2040373109361492_1025602941488201728_n

U sezoni od aprila do oktobra, posetioci na Avali uživaju u besplatnim koncertima, predstavama i ostalim kulturno-umetničkim programima na letnjoj pozornici. Važno je napomenuti da je korišćenje svih resursa- etno tezgi, kompletno opremljene bine, prostora muzeja i sportskih terena potpuno besplatno za promotere opština i gradova- organizatore događaja, te da su svi sadržaji  besplatni za posetioce.

Ulogu domaćina na platou ispod tri kraka tornja u nedelju, 26. maja, preuzeće Turistička organizacija „Bor“, koja će u saradnji sa partnerima od 10 do 18 sati, posetiocima tornja, izletnicima i medijima predstaviti grad Bor.

Za ovu priliku pripremljen je bogat kulturno-umetnički program, desetak izlagača na etno-tezgama i muzejska izložbena postavka.

Nosioci programa predstavljanja grada Bora će pored Turističke organizacije „Bor“ biti: Centar za kulturu grada Bora, Muzej rudarstva i metalurgije, Udruženje „Primovara“ iz Zlota i pojedinci izlagači na etno-tezgama.

Foto:www.facebook.com/pg/Avalski.toranj.official/photos/

B.S.

_______________________________________________________________________________________________

 

Podeli sa prijateljima
Share Button