sajam_turizma_2019

Sajam je bliži nego što mislite

Pod sloganom „Leto je bliže nego što mislite“ na Beogradskom sajmu će se od 21. do 24. februara 2019. godine održati 41. Međunarodni beogradski sajam turizma.

Uz Sajam turizma istovremeno odvijaju još tri manifestacije: 10. Međunarodni sajam vina, 15. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA i 15. Sajam suvenira “Posetite Srbiju“.

Uspešna i atraktivna, lokalna i globalna, multinacionalna i multikulturalna. Nije teško pogoditi – predstavljamo Sajam turizma.

Po svim kriterijumima – obimu, kvalitetu, značaju, privlačnosti…, rezultat je isti – Sajam turizma je jedna od najuspešnijih manifestacija u zemlji i regionu. Samo turizam sa toliko šarma spaja biznis i zadovoljstvo, samo putovanja imaju neodoljivu privlačnost za sve ljude na planeti.

Beogradski sajam krajem februara svake godine na nekoliko dana postaje „svet u malom“, ali i privredna manifestacija koja, uz poslovne, okuplja i na desetine hiljada „običnih“ posetilaca. Neko traži poslovne partnere, neko turističke aranžmane. Svakako, svi su tu i na jednom mestu predstavljaju se turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur operatori…

  • HALE

Hale 1, 1a, 2A, 2B, 2C, 3A i 4

  • RADNO VREME

21 – 23. februar            10:00 – 19:00 h

24. februar 10:00 – 18:00 h

  • CENA ULAZNICE

pojedinačna ulaznica    400 RSD

grupna ulaznica *         300 RSD

grupna ulaznica za učenike i studente * 300 RSD

parking (po satu)          200 RSD

Izvor informacija:sajam.rs/kalendar-2019/

B.S.

___________________________________________________________________________________________

Podeli sa prijateljima
Share Button