31277501_1035674669906967_7833173757647486189_n

LOST & FOUND festival

Lost & Found festival je jedinstvena kulturna manifestacija koja se održava u Brestovačkoj Banji i na Borskom jezeru.

Profilna2

   Samo ime festivala govori o nastanku – iz izgubljene stvari, napuštenih bazena, ekipa dobija snagu za pronalaženje sebe kroz kulturni krik, transformišući zaboravljeno u nadolazeće iz čistog entuzijazma.

    Lost & Found, danas, tri godine kasnije, je festival koji ima potencijal da postane jedan od vodećih festivala u istočnoj Srbiji. U prethodne dve godine festival je posetilo dosta ljudi iz Srbije i Evrope, u nadi da će videti neverovatan spoj betona i prirode, oplemenjen dodirom kulture za koji su bili zaslužni muzičari -LEA DOBRIČIĆ, GORAN STARČEVIĆ, HORNSMAN COYOTE, STEREO BANANA, ANDREW MELLER, ILIJA ĐOKOVIĆ, MINILINIJA, MKDSL, kao i brojni umetnici sa domaće i svetske street artscene među kojima su se našli ARTEZ, WUPER, NIKOLA MIHAJLOVIĆ KORI, CHENIPE, SAME CHRIS i druga poznata imena.

lost-and-found1

   Za svoje treće izdanje Lost & Found festival Vol. 3, koje je na programu od 20. do 22. jula, predviđena je rekordna poseta, a posetioci će biti u mogućnosti da uživaju u pozorišnoj predstavi, graffiti jam-u, izložbi slika i fotografija kao i bogatom muzičkom programu i underground vajbu koji će na bazen doneti SMOKE MARDELJANO, STRAY DOGG, ZAA, STRAIGHT JACKIN, KRISTIJAN MOLNAR, MARKO MILOSAVLJEVIĆ, 031 REPUBLIC, BATTRIC & MIVU + mnogi drugi.

Ulaznice po ceni od 600 RSD za sve dane festivala možete kupiti u svim WIN WIN Shop radnjama, kao i online na sajtu ddtickets.rs.

Priredio: B. S.

Izvor informacija i ilustracija: Lost & Found

____________________________________________________________

Podeli sa prijateljima
Share Button