Međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora, Niš 2019.

Jubilarni,   20. Međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora u Nišu  održaće se u  hali SC „Čair“ u periodu od 18 – 20. aprila 2019. godine.

Sudeći po prošlogodišnjem Sajmu na kojem  je zabeleženo učešće  više od 130 izlagača iz Srbije, Republike Srpske, Crne Gore, Bugarske, Mađarske i Grčke, očekivanja su da će i na ovom jubilarnom Sajmu, mnogi od njih ponoviti svoje učešće a svakako se očekuju i novi izlagači iz regiona Balkana.

Pod kupolom hale „Čair“ svoju ponudu će prezentovati mnogobrojni turistički subjekti: turističke organizacije gradova i opština, turističke agencije, turoperatori,  hotelijeri, predstavnici banjskog i zdravstvenog turizma, predstavnici sportsko – rekreativnog turizma i aktivnog odmora, organizatori manifestacija, kao i udruženja samostalnih zanatlija suvenira.

Pored aktivnog odmora kao jedne od tema Sajma,  akcenat će biti i na gastronomskoj i vinskoj ponudi, što se pre svega odnosi na prezentaciju i degustaciju karakteristične lokalne kuhinje izlagača.

Turistička organizacija Niš  poziva učesnike da obogate prateći  program sajma koji se priprema za učesnike i posetioce, i uzmu učešće u nekoj od pratećih aktivnosti Sajma: na  tematskoj konferenciji “O primeni novih izmena Zakona o turizmu”  i novim modelima   promocije kulturnog nasleđa, kao i u prezentaciji posebnih programa koji se tradicionalno održava u konferencijskoj sali ali i na centralnoj bini u okviru sajma.

Izvor informacija i fotografije: visitnis.com

B. S.

______________________________________________________________________________________________

Podeli sa prijateljima
Share Button