“Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma 2019”

Jedaneseti „Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma“ u Kragujevcu, održaće se ove godine od 22. do 24. novembra.

U cilju predstavljanja turističkih potencijala Srbije i zemalja regiona, „Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma“ u Kragujevcu okupiće i ove godine brojne izlagače, nacionalne, regionalne i lokalne turističke organizacije, turističke agencije koje će predstaviti objedinjenu ponudu za zimu 2018/2019, hotelijere, turističke centre, banjska lečilišta, seoska domaćinstva i poljoprivredna gazdinstva, vinarije itd.

Za posetioce i izlagače biće organizovani brojni stručni i zabavni sadržaji. Organizatori ove manifestacije „Šumadija sajam“ i Gradska turistička organizacija „Kragujevac“, potrudiće se da i ove godine obezbede sagovornike iz instuticija nadležnih za rešavanje problema sa kojima se suočava turistička privreda i predavače koji će ukazati na mogućnosti obezbeđivanja dodatnih izvora finansiranja i poboljšanja kvaliteta usluge.

Tokom tri sajamska dana stručni žiri u kojem će biti predstavnici nadležnih republičkih institucija i lokalnih turističkih organizacija izabraće najuspešnije izlagače i poslednjeg dana Sajma biće dodeljene nagrade u kategorijama:

  • Najuspešnija promocija
  • Najuređeniji izlagački prostor
  • Najbolji promo materijal

I ove godine neće izostati Sajam zimnice, te će proizvođači zdrave hrane i pića svoju verujemo bogatu i raznovrsnu ponudu predstaviti posetiocima ove sve vidljivije sajamske manifestacije.

Tokom tri sajamska dana Turistička organizacija „Bor“ će u hali  Šumadija sajma na sopstvenom štandu predstaviti posetiocima, udruženjima, turističkim agencijama i predstavnicima medija sveukupnu aktuelnu borsku turističku ponudu.

Foto: Šumadija sajam

B. S.

________________________________________________________________________________________________

 

 

Podeli sa prijateljima
Share Button