Održan Međunarodni sajam turizma u Kragijevcu

Datum03 децембра, 2021 KategorijaAktuelnosti, Događaji, Uncategorized, vesti Komentari0

Od 25. do 27. novembra 2021. godine,  u Kragujevcu je uspešno organizovan 12 . “Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma”.

 U punoj meri ovaj sajamski događaj iskoristile su brojne turističke organizacije i agencije iz Srbije i zemalja u okruženju, turistički centri, banjska lečilišta, hotelijeri, seoska domaćinstva, vinarije i destilerije, predstavljajući svoju turističku ponudu.

Na ovogodišnjem sajmu turizma, Turistička organizacija “Bor” je na svom štandu  u hali Šumadija sajma posetiocima i predstavnicima medija  predstavila i promovisala aktuelnu borsku turističku ponudu.

“Krcino zlato”– domaći kačkavalj iz sela Zlot

Na štandu Turističke organizacije “Bor”, pored turističke ponude, promovisani su i proizvodi “Krcino zlato”, Poljoprivrednog gazdinstva Krcić iz Zlota, koje se bavi proizvodnjom domaćeg dimljenog i nedimljenog kačkavalja od kravljeg , ovčijeg i kozijeg mleka.

Organizatori ove manifestacije “Šumadija sajam” i Gradska turistička organizacija “Kragujevac”, pod pokroviteljstvom grada Kragujevca i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije,  za posetioce i izlagače organizovali su brojne stručne i zabavne sadržaje.

B. S.Podeli sa prijateljima
Share Button

Comments are closed.