Poster-Suveniri

Otvoreni novoopremljeni Turistički informativni centar i suvenirnica

Datum25 јул, 2017 KategorijaAktuelnosti, Događaji, Fotografija nedelje, Uncategorized, Vesti Komentari0

Početkom ove sedmice u sklopu poslovnog prostora Turističke organizacije “Bor” počeli su sa radom Turistički informativni centar i novoopremljena suvenirnica.

Suveniri- Bora

Svečano otvaranje i upoznavanje šire javnosti putem medija sa funkcijom i ulogom TIC-a i suvenirnice, Turistička organizacija “Bor”, će upriličiti u  utorak, 1. avgusta  2017. godine, u 12.00 časova, na adresi Moše Pijade broj 19.

Turistički informativni  centar će predstavljati mesto u kome će se turistima koji dolaze u Bor  pružati potrebne informacije, kako bi se lakše snašli i posetili  lokalitete koji zavređuju njihovu pažnju, informacije o smeštajnim kapacitetima, radnim vremenom lokaliteta, cenama turističkih usluga, aktuelnim dešavanjima u gradu, manifestacijama, ugostiteljskim objektima i njihovoj ponudi…

Turisti će pored direktnih informacija  imati mogućnost da dobiju i  promotivne materijale o sveukupnoj turističkoj ponudi i  potencijalima u borskoj opštini, kao i svim drugim vrednostima kojima ovo područje obiluje.

Suveniri kao nezaobilazni segment dopune postojeće turističke ponude, predstavljaju simbole lokalnog identiteta i svojevrsne promotere imidža određenog lokaliteta, turističkog mesta ili čitave turističke destinacije.

SUVENIRI-Bora

Otvranjem suvenirnice, stvorena je mogućnost da turisti na jednom mestu mogu pronaći i kupiti raznovrsne suvenire po pristupačnim cenama, koji će im predstavljati materijalizovanu, dragu uspomenu na boravak i doživljaj ovog osobenog podneblja.

B.S.

_________________________________________________________________________

Podeli sa prijateljima
Share Button
Ostavi komentar