Sajam turizma u Novom Sadu, od 3. do 5. oktobra

Od 3. do 5. oktobra biće održan Sajam turizma u Novom Sadu.

LORIST_TUB2B_180x150Učesnici dolaze iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Francuske, Grčke, Hrvatske, Mađarske, Severne Makedonije, Republike Srpske, Rumunije, Rusije, Slovačke, Slovenije i Turske.

U Hali „Master“ će biti banje iz Srbije, Mađarske i Slovenije, više od 40 turističkih organizacija, među njima su i TOS, TOV i TONS, Regija zapadna Srbija. Ponudu donose i slovenačke terme, priprema se nacionalna izložba Crne Gore, a parkove prirode promoviše Hrvatska.

Konkretnu ponudu za turističke aranžmane donose agencije pod okriljem YUTE, kao i članice Udruženja receptivnih agencija. Prvi put će nastupiti i ponuđači individualnih aranžmana Serbia Adventures.

Usluga više za izlagače je priređivanje B2B sastanaka sa nekoliko grupa profesionalnih kupaca i potencijalnih poslovnih partnera. Novosadski sajam je, u okviru Hosted Bajer programa, organizovao dolazak turoperatora iz inostransta zainteresovanih za turističku ponudu Dunavskog regiona. Pored toga, organizovan je i dolazak predstavnika sindikata i udruženja penzionera. Svi oni će ugovarati konkretne aranžmane za svoje članove.

Među skupovima u kongresnom centru posebno se izdvaja Investiciona konferencija „Koliko košta, a koliko vredi ulaganje u zdravo drustvo”.

Uvek interesantni za publiku su i Gastro izazovi, promocija gastrionomije uz takmičenja profesionalaca, đaka i učenika.

Izvor: sajam.net/sr/

_______________________________________________________________________________________________

Turistička organizacija “Bor” će na svom štandu  u Master hali ,  i na ovogodišnjem LORISTU – Međunarodnom sajmu turizma,    prezentovati celokupnu borsku turističku ponudu, omogućiti svim zainteresovanim organizatorima putovanja, medijima i posetiocima Sajma da se na pravi način   upoznaju sa   sve bogatijom, raznovrsnijom i na turističkoj mapi već prepoznatljivom   borskom turističkm ponudom.

LORIST-2018-TO-Bor-768x570

 

________________________________________________________________________________________________

Podeli sa prijateljima
Share Button