vesti_2017_decembar_tornado

Sedmi Festival nauke „Timočki naučni tornado“

KARAVAN NAUKE „TIMOČKI NAUČNI TORNADO- TNT 2018“

Društvo mladih istraživača Bor u saradnji sa partnerima i institucijama i ove godine organizuje tradicionalnu manifestaciju Festival nauke povodom obeležavanja Svetskog dana nauke za mir i održivi razvoj u programu “Ekološki dani Bora 2018”.

Sedmi Festival nauke „Timočki naučni tornado“, pod sloganom „Sedmi naučni bum udara u um” biće realizovan u subotu 3. novembra 2018. godine, u celokupnom prostoru osnovne škole „ 3. oktobar“ u Boru, od 11,00 do 15,00 časova sa oko 250 različitih naučnih programa u cilju promovisanja prirodnih i tehničkih nauka kod dece i mladih, buđenja interesovanja za ove nauke i predstavljanja nauke na zanimljiv i privlačan način.

Ujedno, ova se manifestacija organizuje i u okviru programa “Profesionalna orijentacija” kako bi učenicima skrenuli pažnju i na mogućnosti koje pružaju prirodne i tehničke nauke, kao i u cilju promovisanja koncepta održivog razvoja.

Posetioci festivala su različitih uzrasnih struktura te je nastup na festivalu potrenbo prilagoditi svim uzrastima, od predškolaca do odraslih posetilaca.

Pozivamo vas da vašim učešćema i  prisustvom pružite podršku ovakvoj partnerskoj manifestaciji.

________________________________________________________________________________________________

Podeli sa prijateljima
Share Button