ITIC-naslovna

Svečano otvoreni Turističko informativni centar i suvenirnica

Datum02 август, 2017 KategorijaAktuelnosti, Događaji, Fotografija nedelje, Uncategorized, Vesti Komentari0

Turistički informativni centar i novoopremljenu suvenirnicu koji se nalaze u sklopu poslovnog prostora Turističke organizacije “Bor”, juče je u prisustvu zvanica, poslovnih prijatelja i predstavnika medija,   svečano otvorio Aleksandar Milikić, predsednik borske opštine.

TIC Bor-predsednik opštine

 “Bor jedan od najlepših gradova u Srbiji, ko god da dođe u naš grad kaže da nije video ovakvu lepotu. Bor ima čime da se pohvali, tu je prelepo Borsko jezero, Lazerev kanjon sa pećinama, Crni vrh, Zoološki vrt, kafić u rudniku Jama – to je nešto što nema niko u Srbiji”, rekao je obraćajući se  prisutnima  predsenik Opštine Bor Aleksandar Milikić.

On je potom naglasio da turizam predstavlja jedan od bitnih segmenata budućeg razvoja borske opštine u kome će tek biti ulaganja.

Dinar uložen u turizam se vraća kroz sedam godina. Mi kao opština Bor moramo da odvojimo određena sedstva i napore u promociju turizma kako bi nam se to u budućnosti vratilo”, rekao je Milikić.

TIC Bor-vd direktora

Aleksandra Stojanović Čulinović, vd direktora Turističke organizacije “Bor” je ovom prigodom istakla, da će novootvoreni Turistički informativni centar biti mesto gde će svi turisti koji dođu u Bor moći da dobiju informacije o celokupnoj turističkoj ponudi borske opštine – lokalitetima, smeštajnim kapacitetima, ugostiteljskim objektima, cenama i svemu onome što Bor sa okolinom pruža.

TIC Bor-otvaranje

Turisti će pored direktnih informacija u TIC-u   dobijati i  promotivne materijale o sveukupnoj turističkoj ponudi i  potencijalima u borskoj opštini, kao i svim drugim vrednostima kojima ovo područje obiluje, dok će u suvenirnici imati mogućnost da iz bogate ponude odaberu i kupe raznovrsne suvenire po pristupačnim cenama, koji će im predstavljati materijalizovanu, dragu uspomenu na boravak i doživljaj ovog osobenog podneblja.

TO Bor

Turistički informativni centar i suvenirnica se nalaze u sklopu poslovnog prostora  Turistčke organizacije „Bor“ u zgradi Doma kulture, na adresi „Moše Pijade“ broj 19.

Radno vreme je od 7 do 15 i od 17 do 20 sati radnim danima i subotom od 9 do 14 sati.

B. S.

__________________________________________________________

FOTO GALERIJA


 

Podeli sa prijateljima
Share Button
Ostavi komentar