logo-2017-1

Turistička organizacija “Bor” na Sajmu turizma u Kragujevcu

Turistička organizacija „Bor“ je i ove godine uspešno nastupila na Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma u Kragujevcu, koji je po deveti put od 24. do 26. novembra organizovan  u hali Šumadija sajma .

nn 

U ime Šumadija sajmau u petak 24. novembra, izlagačima i gostima dobrodošlicu je poželeo direktor Zoran Nedeljković, a potom je Snežana Milisavljević, direktorka Gradske turističke organizacije Kragujevac, izrazivši zahvalnost pokroviteljima na podršci, izlagačima i gostima, podsetila, da je ovogodišnji Međunarodni sajam turizma u duhu najave dva veka od proglašenja Kragujevca za prvu prestonicu moderne Srbije.

Sajam je  treću godinu za redom svečano otvorila Renata Pindžo, pomoćnica ministra trgovine, turizma i telekomunikacija.

Untitled-870x300Renata Pindžo

Foto:mtt.gov.rs/Renata Pindžo, pomoćnica ministra trgovine, turizma i telekomunikacija

Turistička organizacija “Bor” nastupa na ovom sajmu od samog početka, a ove kao i prethodne godine, zajedno sa  partnerima iz lokalnih turističkih organizacija opština Negotin, Veliko Gradište, Požarevac, Petrovac na Mlavi i Pirot.

20171124_144908TO Bor-Sajam Kragujevac

U okviru jedinstvenog, zajedničkog izlagačkog prostora „Čarolija istočne Srbije“, Turistička organizacija „Bor“ je publici, medijima i poslovnim partnerima predstavila celokupnu objedinjenu borsku turističku ponudu.

20171126_145351Sajam Kragujevac

I ove godine nagrađeni su najuspešniji izlagači u tri kategorije: za najuspešniju promociju, najuređeniji izlagački prostor i najbolji promo materijal.

Među nagrađenima je i Projekat „Čarolija istočne Srbije“ koji je osvojio  treće mesto u kategoriji „najbolji promotivni materijal“. 

Uručenjem nagrada i poklona za posetioce, 26. novembra, zatvoren je 9. Međunarodni sajam turizma, seoskog turizma i sajam zimnice, koji je  za tri dana trajanja okupio više od 120 izlagača iz zemlje i regiona.

20171126_145023Kragujevac2017.

Sajam turizma i seoskog turizma organizovali su Gradska turistička organizacija Kragujevac i Šumadija sajam, uz sufinansiranje Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Foto: M. J.

B. S.

______________________________________________________________

Podeli sa prijateljima
Share Button