IMG_20

U Boru predstavljeni konkursi za projekte razvoja turizma u 2019. godini

Prezentacija javnih konkursa za dodelu subvencija i transfera za finansiranje projekata razvoja turizma u 2019. godini održana je u četvrtak, 31. januara u Velikoj sali Gradske uprave u Boru.

Projekti-prezentacija

 Zoran Ostojić, šef odseka za infrastrukturne projekte  sa saradnicima – sektor za turizam iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija,  prezentovali su Konkurse i upoznali predstavnike lokalnih samouprava istočne Srbije  sa mogućnostima i uslovima koje  ovi konkursi nude.

Nakon upoznavanja sa uslovima Konkursa, predstavnici lokalnih samouprava istočne Srbije su tokom diskusije sa stručnjacima iz Ministarstva, predstavljali svoje projektne ideje za unapređenje lokalne turističke infrastrukture, kojima žele da konkurišu u 2019. godini, što je omogućilo da kroz konkretnu diskusiju dobiju stručno mišljenje, komentar ili preporuku, kako da dalje razviju projektne ideje i šta je neophodno kako bi se  pripremila uspešna projekta prijava.

Predstavljanje javnih konkursa za dodelu subvencija i transfera za finansiranje projekata razvoja turizma u 2019. godini  uz podršku grada Bora, organizovali su zajednički  Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije i  Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija –sektor za turizam.

Foto: solarismedia/ B. S.

B. S.

________________________________________________________________________________________________

Podeli sa prijateljima
Share Button