baner 2019 krive (1) to2

U susret Danima Brestovačke banje 2019

Manifestacija „Dani Brestovačke banje 2019“, održaće se u subotu, 17. avgusta 2019. godine, na centralnom kulturno-istorijskom i ambijentalnom prostoru jednog od najstarijih banjskih lečilišta u Srbiji.

banerДАНИ БАњЕ

Kao i prethodnih i ove godine organizatori pripremaju bogat celodnevni program: tradicionalni prikaz „Dolazak Knjaza“, takmičarsku programsku celinu „Zlatne ruke“, izložbe suvenira, rukotvorina i predmeta starih zanata, muzejske postavke, nastupe  kulturno-umetničkih društava koja neguju tradiciju pesme i igre, nastupe vokalnih solista i instrumentalista,  izlet do atraktivnog Lazarevog kanjona sa obilaskom Lazareve pećine, nagrade, jedinstvenu atrakciju „Preobraženjska vatra“, celovečernji koncert eminentnih izvođača…

Pripreme za ovogodišnju tradicionalnu manifestaciju „Dani Brestovačke banje 2019“, uveliko su u toku, a konačan program manifestacije će biti blagovremeno objavljen.

POKROVITELJI: Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije i grad Bor.

ORGANIZATORI: Turistička organizacija „Bor“, Centar za kulturu grada Bora, Muzej rudarstva i metalurgije Bor i Brestovačka banja – „Srpska Kruna“.

________________________________________________________________________________________________

Podeli sa prijateljima
Share Button