U susret Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Datum09 фебруара, 2023 KategorijaAktuelnosti, Događaji, Uncategorized, vesti Komentari0

U halama Beogradskog sajma održaće se od 23. do 26. februara 2023. godine 44. Međunarodni sajam turizma, najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi.

Očekuje se da će  na Sajmu turizma nastupiti više od 25 zemalja širom sveta, poput Crne Gore, Grčke, Bugarske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Turske, Tunisa,  Kipra i Severne Makedonije, a ove godine svoju turističku ponudu prvi put će predstaviti  zemlje poput Alžira, Burundija, Kameruna, Obale Slonovače, Gabona, Ekvatorijalne Gvineje i Zanzibara.

Kina je zemlja domaćin ovogodišnjeg Sajma.

Na Sajmu će tradicionalno učestvovati domaće Turističke organizacije među kojima će se naći i Turistička organizacija „Bor“, potom turističke agencije, udruženja, hoteli, turistički centri i međunarodni tur-operatori.

Uzimajući u obzir kompletno stanje turizma u svetu jasno je da je 44. Međunarodni sajam turizma u Beogradu usmeren ka oporavku i obnovi turističkog ambijenta, promociji trendova i inovacija, a posebno ka predstavljanju ponude Srbije kao turističke destinacije.

Uz ekskluzivne sajamske cene, first minute ponude i pakete sa mnoštvom pogodnosti, na sajmu su se promovisale najrazličitije mogućnosti izbora: porodična putovanja, daleke i egzotične destinacije, putovanja za mlade, city break, odmor i oporavak u banjama, spa vikendi na planinama, eko i aktivni turizam, kongresna dešavanja…

RADNO VREME SAJMA – Hale 1 i 4

  • 23 – 25. februar: 10:00 – 19:00
  • 26. februar: 10:00 – 18:00

ULAZNICE

  • pojedinačna ulaznica 450 RSD
  • grupna ulaznica * 350 RSD
  • parking (po satu) 200 RS

Foto: Beogradski sajam

B. S.


 

Podeli sa prijateljima
Share Button
Ostavi komentar