Besplatna obuka „ČISTO I SIGURNO“

Uz posredovanje Turističke organizacije „Bor“, besplatna  obuka- radionica  “Čisto i sigurno” koju organizuje GIZ, a sprovodi HORES, održaće se u ponedeljak 13. juna 2022. godine u hotelu “Albo” u Boru sa početkom u 12 časova.

Ovim putem u ime organizatora i realizatora, pozivamo pre svega predstavnike, pružaoce usluga privatnog smeštaja, ali  zaposlene u hotelima, restoranima, kulturnim centrima, muzejima, biblitotekama, zaposlenima u gradu koji vrše kategorizaciju, da se prijave i učestvuju u obuci.

Zainteresovani za ovu obuku mogu se prijaviti Turističkoj organizaciji „Bor“ najkasnije do petka, 10. juna, do 14 časova, putem telefona 030 459 020 ili na mejl tobor030@mts.rs

 Učesnici obuke će po završetku dobiti sertifikat.

Obuka se održava u okviru projekta „EU za Tebe – za kulturno nasleđe i turizam“, uz institucionalnu podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i Turističke organizacija Srbije.

HORES organizuje prisustvo trenera, kao i svog predstavnika, sve neophodne materijale za radionicu, a GIZ, posredstvom turističke agencije MIROSS, obezbeđuje posluženje za učesnike.

Fotografija:www.hores.rs

B. S.


 

Podeli sa prijateljima
Share Button