Borsko kulturno leto 2022.

Datum02 августа, 2022 KategorijaAktuelnosti, Događaji, Uncategorized, vesti Komentari0

Ustanova ,,Centar za kulturu grada Bora’’ tradicionalno organizuje Borsko kulturno leto počev od 02. 08. do 31. 8. 2022. godine. Bogat kulturno-zabavni program odvijaće se utorkom, sredom i četvrtkom na platou Doma kulture sa početkom u 19 časova.

Program je raznovrstan i prilagođen raznim generacijama. Kao i prethodnih godina, najviše će uživati najmlađi, jer smo za njih pripremili do kraja leta pravu pozorišnu avanturu. Utorak i četvrtak rezervisani su za dečje pozorišne predstave.

Za ljubitelje folklora i lepe  narodne tradicije će se, nakon opravdane pauze, nastaviti tradicionalni Međunarodni festival folklora “Zlatno kolo”. Koncert će biti održan 17. avgusta sa gostima iz naše zemlje i inostranstva. Publici će se ovog leta predstaviti i polaznici naših radionica: škola frule, likovna i etno radionica. Na programu su i sportske večeri, kao i nastupi lokalnih udruženja.

U okviru borskog kulturnog leta realizovaće se i tradicionalne manifestacije Dani Brestovačke banje i 29. Sabor igre u Slatini.

Izvor: centarzakulturubor.org.rs


 

Podeli sa prijateljima
Share Button
Ostavi komentar