U Negotinu uspešna radionica „Edukacija ljudskih resursa u turizmu Republike Srbije”

Datum15 јула, 2021 KategorijaAktuelnosti, Događaji, Uncategorized, vesti Komentari0

U okviru programa „Edukacija ljudskih resursa u turizmu Republike Srbije”, juče, 14. jula u Negotinu je održana radionica za Klaster Istočna, Jugoistočna Srbija.

Učesnici radionice

Radionicu su u vili „DeLux” organizovali Centar za istraživanje i studije turizma iz Novog Sada i Turistička organizacija Srbije uz saradnju Turističke organizacije opštine Negotin.

Na jučerašnjoj radionici obrađene su dve teme:

 Prvu temu radionice „Maksimizacija plasmana turističkih proizvoda i usluga u ruralnim  sredinama“ uspešno je obradio doc. dr Miha Lesjak, prodekan Fakulteta za turistički menadžment, Univerziteta Primorska iz Portoroža (Slovenija).

doc. dr Miha Lesjak

Adriano Požarić, glavni urednik magazina “TURIZAM info” i direktor “Info Lab Mediji” iz Opatije (Hrvatska) prisutnima je govorio na temu “Digitalni marketing, upravljanje recenzijama i online  kampanje – uspešni primeri kontinenatalne Istre“.

Adriano Požarić

Obe teme se bave konkretnim primerima sa destinacija u kontinentalnoj Istri i Sloveniji i načinom na koji je korišćen digitalni marketing u   svetlu brendiranja, promocije i prodaje destinacije.

Radionicu su pratili pružaoci usluga sa ovog područja  i predstavnici Turističkih organizacija istočne i jugoistočne Srbije, među kojima su bili predstavinici Turističke organizacije „Bor“- Bobana Gramić, vd direktora i Bora Stanković, saradnik za turizam.

Foto: Turistička organizacija opštine Negotin

B. S.


 

Podeli sa prijateljima
Share Button
Ostavi komentar